Materiale de protecție și echipamente medicale

Materiale de protecție și echipamente medicale

Totul a început cu un avertisment și evoluat într-o pandemie care ne-a transformat viața. Nimeni nu a gândit sau imaginat vreo strategie în avans și în tot acest context totul era și încă este copleșit de emoție. La mijlocul lunii martie, Suceava a ajuns să se confrunte cu o situație nemaiîntâlnită până acum, fapt ce a pus la grea încercare nu doar populația și mediul economic, ci și autoritățile.

Clubul nostru a realizat că doar prin unirea forțelor cu alte organizații civice din județ și oameni de bine se poate aduce o contribuție remarcabilă acolo unde societatea are cea mai mare nevoie.

Pentru că avem cu toții nevoia de a recâștiga încrederea în viață și siguranță, am demarat campania END COVID-19 NOW.

Perioada de desfășurare

20 Martie 2020 – 17 Aprilie 2020

Beneficiari

Beneficiari: Asociația ISEA (Centrul Social Maria Ward din Rădăuți) · Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) Sasca Mică · Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bucovina al județului Suceava · Serviciul Județean de Ambulanță Suceava · Serviciul Județean de Ambulanță Suceava – Substația Câmpulung Moldovenesc · Serviciul Județean de Ambulanță Suceava – Substația Fălticeni · Serviciul Județean de Ambulanță Suceava – Substația Rădăuți · Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou (Suceava)

Obiectiv

În cadrul campaniei END COVID-19 NOW am contactat foarte multe organizații și oameni de bine care au răspuns pozitiv scopului principal de a sprijini sistemul medical sucevean aflat în linia întâi.

Scroll to Top
Scroll to Top