Armonii de primăvară

„Fără muzică, viața ar fi o eroare”, a spus filosoful german Friedrich Nietzsche. Sub acest motto, Rotary Club Cetate Suceava se străduiește de câțiva ani să ofere prietenilor, amatorilor de muzică și artă,...

„Fără muzică, viața ar fi o eroare”, a spus filosoful german Friedrich Nietzsche. Sub acest motto, Rotary Club Cetate Suceava se străduiește de câțiva ani să ofere prietenilor, amatorilor de muzică și artă, cunoscătorilor și publicului larg din județul Suceava o paletă cât mai variată de opțiuni provocatoare și interesante de petrecere a timpului liber și de cultivare a frumosului prin frumos, prin muzică îndeosebi.

”De data aceasta, suntem onorați să prezentăm un eveniment inedit cu aportul clubului nostru și al altor organizații publice și private din domeniul educației, artei și mass media care au consolidat un parteneriat strategic menit să dăruiască acces neîngrădit publicului larg la bagheta magică a muzicii clasice”, a precizat Loredana Mihăilă, președinte Rotary Club Suceava Cetate.

Concertul Orchestrei Simfonice a Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava va avea loc pe data de 31 martie începând cu ora 15 în sala de spectacole a Casei de Cultură „Mihai Teliman” din Siret. Invitat al orchestrei dirijată de profesorul Valentin Ianoș este tenorul Sorin Ursan Delaclit. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural din Siret în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților din Suceava, cu sprijinul Primăriei orașului Siret și al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava și sponsorizat de Rotary Club Cetate Suceava. Concertul va fi transmis intergral de Televiziunea Intermedia Suceava și preluat pe postul de radio Viva FM.

„Concertul de la Siret reprezintă practic evenimentul de deschidere a unui sezon întreg de concerte simfonice care vor avea loc în municipiul Suceava începând cu luna mai a acestui an. Orchestra Simfonică Suceava, dirijată de prof. Valentin Ianoș, constituie o veritabilă gură de aer proaspăt în peisajul cultural al județului nostru, care va avea parte în acest an de proiecte foarte interesante și provocatoare în zona muzicii culte”, a afirmat domnul Ioan Mateiciuc, manager al Orchestrei
Simfonice Suceava.

Ultimele noutăți

Social Media

Scroll to Top