Club

Data înființării: 4 Iunie 2019.

District: 2241.
Zona Rotary: 21A.
Țara: România.

Președinte: Cătălin Constantin Roibu.
Vicepreședinte: Marian Constantin Medvighi.
Secretar: Ana Adagena Chirilescu.
Trezorier: Loredana Elena Proțiencu.
Ofițer de protocol: Vasile Varvaroi.

Președinte ales: Loredana Iulia Mihăilă.

Fost președinte (2021-2022): Florin Gheorghe Buculei.
Fost președinte (2020-2021): Vasile Varvaroi.
Fost președinte (2019-2020): Ancuța Dumitraș.

Întâlnirile clubului au loc de două ori pe lună, în prima joi și a treia marți ale fiecărei luni, începând cu ora 19:00. Locul întâlnirilor: Hotel Continental Suceava.

Credem că educația presupune cea mai sigură cale pentru creșterea calității vieții comunității datorită faptului că un om educat ia decizii cu impact pozitiv atât pentru el cât și pentru ceilalți, creând astfel un plus de valoare prin ceea ce face zi de zi.

Misiunea pe care ne-o asumăm e de a deschide noi orizonturi în cadrul comunității prin derularea de proiecte care să dezvolte o altfel de educație acolo unde acest lucru e necesar, fără a ne substitui sistemului de învățământ sau părinților, ci venind în completarea acestora.

Fiind parte a unei organizații globale, principala valoare după care ne ghidăm este chiar motto-ul acesteia: A servi mai presus de sine. Credem în noi, prețuim oamenii și încurajăm diversitatea și dezvoltarea prin educație. Ne propunem să vedem lucrurile dintr-o perspectivă diferită și suntem pregătiți să oferim tot ce e mai bun comunității.

Scroll to Top