Activitatea clubului nostru a fost recunoscută la nivel internațional

Vasile Varvaroi, președintele clubului nostru, a primit din partea Fundației Rotary International distincția Paul Harris Fellow.

Distincția i-a fost înmânată de către Cornel Wilfred Călinoiu, guvernatorul în funcție al Districtului Rotary 2241 România-Republica Moldova, în cadrul Conferinței Districtuale 2020-2021 desfășurată la Râmnicu Vâlcea.

A fost un moment foarte emoționant. Această distincție reprezintă nu doar recunoașterea implicării mele personale ci a întregii activități a clubului în care activez. Iar acest lucru ne motivează și mai mult să ne continuăm cu dedicare proiectele pe care le-am inițiat și să demarăm altele noi în slujba comunității locale. Mulțumesc în mod special colegilor din club și tuturor colegilor din district pentru sprijinul oferit de-a lungului mandatului! Implicarea tuturor demonstrează angajamentul nostru de a servi mai presus de sine iar distincția acordată reprezintă o recunoaștere la nivel internațional a activității RCSC, a declarat Vasile Varvaroi.

Distincția Paul Harris Fellow este oferită membrilor rotarieni în semn de recunoaștere și apreciere pentru activitatea desfășurată în proiectele Rotary și pentru promovarea unei mai bune înțelegeri și relații de prietenie între oameni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
Scroll to Top