Vasile Varvaroi i-a înmânat colanul lui Florin Gheorghe Buculei în cadrul ceremoniei de schimbare de mandat

În perioada 11-13 Iunie 2021, am organizat la Gura Humorului ceremonia anuală de rotire a colanului între președintele în funcție, Vasile Varvaroi, și președintele ales, Florin Gheorghe Buculei.

Momentul a fost marcat de inaugurarea unui totem de lemn ce marchează Vârful Rarău. Scopul acestei acțiuni a fost atât simbolic, cât și utilitar, întrucât, deși Munții Rarău sunt foarte vizitați, locul nu era semnalat în niciun fel. Cu ajutorul Serviciului Public Salvamont Suceava, am montat o primă versiune de marcare a vârfului, în viitor planul fiind de înlocuire cu un totem din andezit.

La ceremonia de rotire a colanului s-a prezentat un bilanț al acțiunilor anului rotarian 2020-2021, precum și obiectivele avute în vedere de președintele ales, Florin Gheorghe Buculei. Astfel, una dintre prioritățile mandatului său va fi educația. Se vor continua așadar proiectele începute și se vor demara altele noi.

În cadrul ceremoniei am avut parte de un moment artistic interpretat de către colegul nostru Răzvan Bănuț, actor al Teatrului Municipal Matei Vișniec din Suceava, dar și de un mini-recital de muzică clasică interpretat de Pro Musica Academica (profesor universitar doctor Doru Albu si conferențiar universitar doctor Daniel Dragomirescu).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
Scroll to Top