Am împlinit un an

Am împlinit un an

Astăzi am împlinit un an de când suntem în serviciul comunității. Credem că educația presupune cea mai sigură cale pentru creșterea calității vieții comunității datorită faptului că un om educat ia decizii cu...

Astăzi am împlinit un an de când suntem în serviciul comunității.

Am împlinit un an

Credem că educația presupune cea mai sigură cale pentru creșterea calității vieții comunității datorită faptului că un om educat ia decizii cu impact pozitiv atât pentru el cât și pentru ceilalți, creând astfel un plus de valoare prin ceea ce face zi de zi.

Misiunea pe care ne-o asumăm e de a deschide noi orizonturi în cadrul comunității prin derularea de proiecte care să dezvolte o altfel de educație acolo unde acest lucru e necesar, fără a ne substitui sistemului de învățământ sau părinților, ci venind în completarea acestora.

Fiind parte a unei organizații globale, principala valoare după care ne ghidăm este chiar motto-ul acesteia: a servi mai presus de sine. Credem în noi, prețuim oamenii și încurajăm diversitatea și dezvoltarea prin educație. Ne propunem să vedem lucrurile dintr-o perspectivă diferită și suntem pregătiți să oferim tot ce e mai bun comunității.

Mulțumim Rotary International, Rotary Romania Si Moldova, Rotary Club Alba Iulia și tuturor celor care ne-au sprijinit.

Ultimele noutăți

Social Media

Scroll to Top