Schimbare de mandat

Schimbare de mandat

Conform principiilor Rotary International, fiecare membru conduce prin rotație și o singură dată clubul din care face parte câte un an de zile. Astfel, săptămâna trecută ne-am reunit pentru o ceremonie în cadrul...

Conform principiilor Rotary International, fiecare membru conduce prin rotație și o singură dată clubul din care face parte câte un an de zile.

Schimbare de mandat

Astfel, săptămâna trecută ne-am reunit pentru o ceremonie în cadrul căreia Ancuța Dumitraș, președinte Rotary Club Suceava Cetate în mandatul 2019-2020, i-a înmânat colanul lui Vasile Varvaroi.

A fost un an în care am legat prietenii, am ajutat comunitatea și am contribuit astfel ca lumea să devină un loc mai bun, mai sigur și mai sănătos. Am devenit membri ai unei comunități internaționale de voluntari și am învățat cât de multe putem realiza atunci când lăsăm deoparte diferențele de opinie și lucrăm împreună, a declarat Ancuța Dumitraș.

Tema pentru anul 2020-2021 este Rotary Opens Opportunities.

În acest sens, Vasile Varvaroi, președintele Rotary Club Suceava Cetate în mandatul 2020-2021, și-a prezentat viziunea și prioritățile pentru următorul an, punând accentul pe consolidarea relațiilor dintre membrii clubului și căutarea de noi oportunități pentru dezvoltarea proiectelor.

Noua conducere a clubului este alcătuită din Ancuța Dumitraș (fost președinte), Florin Gheorghe Buculei (președinte ales), Loredana Iulia Mihăilă (trezorier), Militina Tănase (secretar), Marian Constantin Medvighi (vicepreședinte) și Paul Bogdan Vargan (ofițer de protocol).

La eveniment au participat Florin Marginean, guvernator nominalizat al Rotary District 2241 – România și Republica Moldova și membru Rotary Club Alba Iulia, Adriana Zgabei, asistent al guvernatorului în funcție, și reprezentanți ai cluburilor Suceava Bucovina, Vatra Dornei Dorna și Târgu Mureș.


Ultimele noutăți

Social Media

Scroll to Top