Momente pline de magie pentru copiii de la Școala Primară Osoi

Decembrie a fost și va fi întotdeauna cea mai așteptată perioadă a anului de către cei mici. Este luna speranței, a creării și înfăptuirii celor mai frumoase dorințe ale copilăriei: a vacantei de iarnă, a săniușului, a ghetuțelor pregătite pentru Moș Nicolae și a bradului împodobit în jurul căruia Moș Crăciun dăruiește cadouri.

Momente pline de magie pentru copiii de la Școala Primară Osoi

Și în acest an clubul nostru a dorit să facă parte din aceste momente pline de magie de care copiii de la Școala Primară Osoi își vor aminti cu drag atunci când vor crește mari.

Stă în puterea fiecăruia să ajutăm, oricât de înstărit sau modest ar fi. Fie că donăm timp, bani, obiecte sau cunoștințe, așa punem în mișcare rotițele marelui mecanism al binelui, a declarat colega noastră Ana Chirilescu.

Copiii așteaptă luna cadourilor cu mare nerăbdare și dorință. Deși anul acesta este unul greu încercat, noi continuăm să fim alături de copiii de la Școala Primară Osoi pentru ca ei să aibă parte de sărbători de poveste. De aceea, alături de partenerii clubului nostru le-am pregătit surprize de neuitat, a adăugat Vasile Varvaroi, președintele clubului.

Cofetarii pasionați de la Saveurs au îmbinat cu măiestrie cele mai alese ingrediente naturale și le-a pregătit copiilor ciocolată și caramele artizanale. Prietenii noștri de la Fiterman Pharma au adăugat suplimente alimentare, vitamine și dezinfectanți, atât de utili în această perioadă prin care trecem. Alături de noi a fost și Ecuator Holding care a completat cadourile cu diverse dulciuri.

Momente pline de magie pentru copiii de la Școala Primară Osoi

Momente pline de magie pentru copiii de la Școala Primară Osoi

Momente pline de magie pentru copiii de la Școala Primară Osoi

Momente pline de magie pentru copiii de la Școala Primară Osoi

Ne-am fi dorit ca aceste momente să le fi trăit alături de copii, în mijlocul bradului frumos împodobit și în surdină să auzim colinzi cântate de glasurile lor cristaline. Dar cum anul acesta este unul mai aparte, am ales să ducem cadourile la școală, iar cu ajutorul învățătoarelor fiecare copil să le primească în siguranță acasă.

Astăzi a fost o zi specială pentru cadrele didactice de la Școala Primară Osoi dar mai ales pentru copiii școlii noastre. A fost minunat să-i revedem și cel mai frumos a fost că erau toți atât de fericiți, atât de încântați și nerăbdători să se uite în punguțe. Totul a fost la superlativ, ne-a transmis Alina Costan, învățătoare la școala Primară Osoi.

Mulțumim din tot sufletul Rotary Club Suceava Cetate și învățătoarelor pentru toate cadourile făcute copilașilor. Le-ați făcut o mare bucurie, au subliniat părinții copiilor.

Chiar și în acest mod ne bucurăm nespus întrucât experiența din anul anterior ne-a arătat că entuziasmul copiilor este și mai mare căci ei împart darurile primite cu frățiorii și surorile lor. Sperăm că prin implicarea noastră și modelul pe care încercăm să îl oferim copiii de astăzi vor ajunge la rândul lor adulți altruiști și plini de compasiune, fiind ei înșiși un model în societate, a încheiat Vasile Varvaroi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
Scroll to Top