Noi membri în echipa noastră

La început de an, echipei noastre i s-au alăturat doi noi membri care aderă la misiunea și valorile rotariene, urmărind să servească mai presus de sine.

Anca Narcisa Tincu, directorul fabricii Weber din Stroiești, și Răzvan Bănuț, actor în cadrul Teatrului Municipal Matei Vișniec din Suceava, se vor implica voluntar, asemenea celorlalți colegi, în proiectele derulate de clubul nostru.

În total, clubul are acum 25 de membri cu expertiză în domenii variate precum financiar, juridic, medical, tehnic… Noi urmărim să construim o lume în care oamenii se unesc și acționează pentru a crea o schimbare durabilă și abordăm provocările actuale dintr-o perspectivă multidisciplinară care ne ajută să găsim rezolvări în moduri unice, a precizat Vasile Varvaroi, președintele clubului.

Având în minte sintagma „making the world a better home” mă alătur echipei Rotary Club Suceava Cetate pentru ca împreună să conturăm o comunitate care să devină o casă dragă pentru fiecare. Astfel, voi contribui alături de echipă la stabilitatea de care societatea are atât de mare nevoie în aceste vremuri inedite, a afirmat Anca Narcisa Tincu.

Sunt bucuros că am oportunitatea de a face parte din această echipă și sunt nerăbdător să facem lucruri frumoase împreună. Mă simt pregătit să-mi folosesc aptitudinile pentru a fi de ajutor comunității în care locuim și de a aduce schimbări în bine și de durată, a adăugat Răzvan Bănuț.

Anca și Răzvan au dovedit până acum că sunt oameni de acțiune și că doresc să se implice activ în inițiative cu un impact semnificativ în societate. Prin experiența profesională și abilitățile lor vor contribui la consolidarea proiectelor implementate de clubul nostru. Le urăm bun-venit în echipa noastră, energie, inspirație și consecvență în a servi mai presus de sine, a concluzionat Vasile Varvaroi.

Misiunea clubului nostru este aceea de a deschide noi orizonturi în cadrul comunității locale. Direcțiile strategice vizează implementarea de proiecte în domeniul sănătății și al educației, fără a se substitui sistemului sanitar și de învățământ, ci a veni în completarea acestora, acolo unde este nevoie.

Rotary Internațional este cea mai răspândită organizație non-guvernamentală din lume. Membrii organizației sunt lideri ai antreprenoriatului, ai profesiilor în care își desfășoară activitatea și ai comunității. Ei se dedică serviciului comunitar, încurajează dezvoltarea și menținerea unor standarde etice înalte și ajută la construirea bunei înțelegeri în lume.

1 thought on “Noi membri în echipa noastră”

  1. Cristian Jurji

    Bun venit noilor nostri colegi și succes in noua lor provocare asumată. Cu siguranta alăturarea lor valoroasei voastre echipe va aduce noi energii proactive in proiectele dedicate comunitatii voastre !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
Scroll to Top