Am contribuit la îndeplinirea unui vis

Am contribuit la îndeplinirea unui vis

La 40 de ani de la terminarea facultății, mai mulți colegi din toate colțurile țării și-au reunit forțele pentru a o ajuta pe Maria să-și îndeplinească un vis: să se poată deplasa mult...

La 40 de ani de la terminarea facultății, mai mulți colegi din toate colțurile țării și-au reunit forțele pentru a o ajuta pe Maria să-și îndeplinească un vis: să se poată deplasa mult mai ușor.

Am contribuit la îndeplinirea unui vis

Fosta lor colegă suferă de diabet. Din cauza unor complicații grave, în anul 2014, ambele picioare i-au fost amputate. De atunci, pentru a se deplasa, Maria s-a folosit de un scaun cu rotile acționat mecanic, fapt ce a presupus un efort fizic foarte mare, mai ales pentru o persoană care se confruntă și cu probleme cardiace.

Clubul nostru s-a alăturat demersului colegilor de facultate ai Mariei și împreună cu aceștia am transformat în realitate un vis care ei i se părea imposibil de realizat de una singură.  Într-un timp relativ scurt s-a achiziționat un fotoliu rulant cu antrenare electrică și astfel multe dintre situațiile delicate cu care se confrunta Maria și-au găsit acum rezolvare.

O prietenie solidă și sănătoasă angrenează resurse care se transformă în fapte bune pentru cei din jur. Colegii de facultate ai Mariei au demonstrat că au o legătură care dăinuiește peste ani și care se bazează pe loialitate, sinceritate și încredere. De aceea ne-am alăturat și am sprijinit inițiativa lor pentru a o ajuta pe Maria să aibă o viață mai ușoară, a declarat Ancuța Dumitraș, coordonatoarea acțiunii.

Sănătatea, una dintre direcțiile strategice ale clubului nostru, se află în prim-planul inițiativelor noastre din noiembrie, lună în care se marchează și ziua mondială a diabetului. Prin acțiunile pe care le vom desfășura în perioada imediat următoare dorim să atragem atenția asupra acestei boli care, în contextul actual, își pune și mai mult amprenta asupra persoanelor cu diabet dar și asupra celora din jurul lor, a precizat Vasile Varvaroi, președintele clubului.

Ultimele noutăți

Social Media

Scroll to Top