Retrospectiva activităților clubului nostru din perioada iulie-decembrie 2020

Retrospectiva activităților clubului nostru din perioada iulie-decembrie 2020

Conform principiilor Rotary International, fiecare membru conduce pentru un an de zile, prin rotație și o singură dată, clubul din care face parte. În anul rotarian 2020-2021, calitatea de președinte al clubului i-a...

Conform principiilor Rotary International, fiecare membru conduce pentru un an de zile, prin rotație și o singură dată, clubul din care face parte.

Retrospectiva activităților clubului nostru din perioada iulie-decembrie 2020

În anul rotarian 2020-2021, calitatea de președinte al clubului i-a revenit colegului nostru Vasile Varvaroi. La momentul numirii, în iulie 2020, acesta și-a prezentat viziunea și prioritățile pentru următorul an, punând accentul pe consolidarea clubului și căutarea de noi oportunități pentru dezvoltarea proiectelor.

Anul 2020 a fost un an plin de provocări și în egală măsură de oportunități. Toate evenimentele la care am participat și pe care le-am sprijinit au urmărit întocmai misiunea noastră: aceea de a servi mai presus de sine. La Rotary Club Suceava Cetate deschidem noi orizonturi în cadrul comunității locale. Direcțiile strategice ale clubului nostru vizează implementarea de proiecte în domeniul sănătății și al educației, fără a ne substitui sistemului sanitar și de învățământ, ci a veni în completarea acestora, acolo unde este nevoie. La șase luni de la preluarea mandatului, doresc să evidențiez principalele activități în slujba comunității locale desfășurate de membrii clubului nostru, a declarat Vasile Varvaroi.

În ultimele luni am avut parte de experiențe de învățare și dezvoltare, atât la nivel individual, cât și la nivel de colectiv. La RCSC suntem o echipă de prieteni formată din profesioniști din diverse domenii de activitate iar această diversitate a lucrat și lucrează în continuare în avantajul nostru. Munca în echipă se îmbină armonios cu modul nostru de a privi din multiple unghiuri provocările ce apar în societate și împreună putem face lucruri de impact și folositoare comunității locale. În toate aceste activități, echipa Rotary Club Suceava Cetate a investit timp, efort, cunoștințe și resurse financiare și se cuvine să mulțumesc tuturor colegilor mei pentru implicare. În demersurile noastre am fost sprijiniți de Clinica ICD, Medoptic, Fly Music, Saveurs, Medtronic, Andor Internațional, Fiterman Pharma, Ecuator Holding, Vargan V. Adrian Dragoș – Cabinet Avocat și de persoane care au făcut donații în cadrul campaniei END COVID-19 NOW, a completat Vasile Varvaroi.

Vă mulțumim tuturor pentru încrederea acordată și vă asigurăm că ne vom adresa în continuare provocărilor ce apar în comunitatea locală din domeniul educației și al sănătății cu maximă seriozitate, dedicare și responsabilitate.

Ultimele noutăți

Social Media

Scroll to Top